Presentació

La tecnologia dels dispositius mòbils ha avançat ràpidament en els últims anys, arribant a ser actualment autèntics ordinadors de butxaca. Aquesta evolució ens dóna cada vegada més possibilitats per desenvolupar aplicacions que aprofitin les característiques d'aquests dispositius.

La plataforma que més ràpid està creixent actualment és Android, a causa que es tracta d'un Sistema Operatiu obert que qualsevol fabricant pot adaptar i instal·lar en els seus dispositius, que està en constant evolució, i que aporta gran quantitat de serveis i aplicacions. És per això que cada vegada existeix una major demanda de professionals que dominin aquesta tecnologia.

Des de 2003 realitzem anualment cursos de formació en desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils, adaptant-nos a cada moment a les tecnologies més esteses al mercat. Tot això ens ha portat a organitzar aquest curs centrat en el desenvolupament per a dispositius Android.

El curs s'impartirà els dies 20, 21, 22 i 23 de juliol de 2015, en el laboratori L22 de l'EPS. Constarà de 4 sessions de 5 hores de durada, de 15:30 a 20:30, amb una durada total de 20 hores, i serà convalidable per 2 crèdits (per a Titulacions de Grau i Titulacions en Extinció). També es podran reconèixer les hores del curs com a hores ICE, però aquest reconeixement és incompatible amb la convalidació de crèdits. És a dir, es podrà sol·licitar només una de les següents opcions:

  • Convalidació per 2 crèdits (Titulacions de Grau i Titulacions en Extinció).
  • Reconeixement de 20 hores ICE. En aquest cas serà necessari abonar una taxa addicional per obtenir aquest reconeixement.

La taxa de matriculació és de 150€.

No hi ha cap requisit previ per inscriure's el curs, però per poder aprofitar-ho és imprescindible tenir coneixements bàsics de Java.